Jos tiistaina juhlittiin palkkapäivää, niin loppuviikko meninkin tuhlatessa sitä. Keskiviikkona ei ollut koulua, olin clubilla töissä ja iltapäivällä metsästin kaupasta kevätpaitoja! Paitoja ei löytynyt, mutta kaikki kassiini päätyneet vaatteet olivat vihreitä :D vielä ei kannata olla huolissaan sillä, en ole katunut ostoksiani.. toisin sanoen en ole ehtinyt! Illalla mentiin meidän kuviteltuun "tulevaan kantikseen" kuuntelemaan paikallisia räppääjiä. Kysyn vaan et kuka ei kuulunut joukkoon, minä! Menin koko illasta ihan hämilleni niiden takkutukkien j arastafarien joukossa, seuraava askel olikin jo kohti toista menomekkaa. Siellä oli Bigbrotherin Kaki. Ei me edes aluksi tunnettu koko pökkelöä, mutta se juonsi siellä jotain idioottimaisia kilpailuaja ja katsoimme parhaaksi poitua kotiin nukkumaan.
Torstaiaamuna heräsin siihen kun pomo soitti ja buukkasi pääsiäisen täyteen töitä. Mikään muu ei harmita kun se että, en pääse American car showhun. Eikä tärkeintä koskaan ole siinä ollut se päämäärä, vaan se matka ja vielä omalla hyvällä porukalla. No, soittakaa mulle vuoden päästä uudestaan! Illalla lähes tulkoon itkin vielä sitä että Kristian joutui lähtemään kotiin idols-kisasta. Suosikin tipumisesta masentuneena jouduin illalla poliisien pysäyttäneeksi. Noh, fiksuimmat ehkä osaakin arvata todellisen syyn siihen miks ne pysäytti ;)
Perjantaina vapaapäivä oli täydellinen sauma kuntoilulle. Kävin salilla ja uimassa. Ainoa pahe koko päivässä oli kevään ensimmäinen syöty jäätelö! Luukunottamatta sitä että peruutin yhden muusikkomiehen tulemisen Mikkeliin. Muusikot eivät le nimensä veroisia, vaan erittäin huonosti käyttäytyviä. Ajattelin että tämä paikka ja jo tarpeeksi täynnä huonosti käyttäyviä miehiä. Missä kaikki herrasmiehet ovat?
Launtai oli luonnolllisesti viikon paras päivä. Eilen pidettiin nimittäin kesäkauden avajaiset, kesäaikaan siirtymisen kunniaksi. Tehtiin siskon kanssa 6 litraa kesäistä mansikkaboolia ja juotiin se kahteen pekkaan Maisan synttäreiltä jääneistä prinsessa mukeista. Lopuilta ei mennyt yhtä aurinkoisissa merkeissä. Rikottiin lupaus olla menemättä entiseen kantikseen. Ja mikä pahinta, sisko jätti ja tuli jätetyksi. Minä aiheutin tappelun, veljeni varasti kaverini ja baarin narikka hävitti musta kaulahuivini! Toivon mukaan ensiviikko kuluu rauhallisimmissa merkeissä etsintäkuulutuksia levittäessä... voinhan sitten ainakin kirjoittaa raportin huivini löytmisestä.